Reszponzív honlapkészítés, webdizájn

Reszponzív honlapok készítése, webdizájn, weblaptervezés, -üzemeltetés, -fenntartás


Vállalkozásunk elsődleges tevékenysége cégek, kis- és középvállalkozások honlapjainak, portáljainak megtervezése, kivitelezése és fenntartása, a hozzá kapcsolódó internetmarketng stratégiával együtt.

A honlapkészítést ma már bárki megtanulhatja egyszerű tanfolyamokon vagy akár könyvekből is, éppen ezért számtalan hirdetés található az interneten, amely honlapkészítést ígér. Weblapot készíteni lehet akár pár óra alatt is, néhány egérkattintással, internetről letölthető szabad szoftverekkel, ingyenes sablonokkal.

De vajon megéri?

Miért érdemes mégis megfontolni, hogy kivel készítteti el honlapját?

Mert óriási különbség van az alapvető programozási ismereteket mellőző, sablonból néhány kattintással, HTML varázsló alapú szerkesztőprogrammal elkészíthető honlapok és a professzionális, programozással támogatott webtervezés, webdesign megoldások között.

A honlap ma már gyorsan megtérülő befektetés, éppen ezért ne bízza honlapját amatőr megoldást nyújtó szolgáltatóra!

A TremoloWeb Design teljes körű és átfogó, magas szintű honlapkészítési szolgáltatást kínál Önnek, a tervezéstől a magas színvonalú grafikai kivitelezésen és programozáson át a keresőoptimalizálásig.

Ma már alapvető elvárás a reszponzív webizájn, mert egyre többen böngészik az internetet valamilyen mobileszközön, így elvárás, hogy a honlap mobilbarát legyen, minden megjelenítő eszközön - legyen az asztali PC, laptop, táblagép vagy mobiltelefon - egyformán, - kétujjas nagyítás nélkül is - jól olvashatóan, igényesen, minőséget tükrözve jelenjen meg a honlap.

Ügyfeleinkkel teljes körűen együttműködve megtervezzük a weblap tartalmi és funkcionális felépítését, arculati megjelenését, kialakítjuk és megvalósítjuk az internetmarketing stratégiát, az eredményeket folyamatosan monitorozzuk, ezek alapján folyamatos korrekciókat hajtunk végre a kívánt eredmény elérése érdekében.

Egyedi igények alapján interaktív megoldásokkal (űrlapok, webshop, webáruház, stb...), professzionális vizuális megoldásokkal (saját céges fotózással, vagy jogdíjas stock fotókkal, animációkkal, látványos vizuális hatást nyújtó képgalériákkal) tesszük egyedivé és igényessé az általunk készített honlapokat.

Tartalom - Funkcionalitás - Dizájn

ezek együtt alkotják egy modern, igényes és elegáns honlap alapjait. Válassza a professzionális megoldást!

Milyen alapvető szempontoknak felelnek meg az általunk készített honlapok?

  • Letisztult, professzionális, megnyerő, egyedi reszponzív webdizájn
  • Áttekinthető tartalom, navigáció és funkcionalitás
  • Szabványos HTML5/CSS3/Javascript technológián alapuló tartalom, hogy az minden platformon, minden böngészőben és minden eszközön megfelelő vizuális élményt nyújtson
  • Keresőbarát felépítés és kivitelezés

Az egyszerű, néhány oldalt és képet tartalmazó személyes vagy közösségi bemutatkozó oldaltól, a céges weblapon át, a több tucat oldalt és funkciót tartalmazó, összetett, szervezeti, intézményi, termék- vagy cégbemutató oldalig, számunkra nincsen lehetetlen feladat. Mi nem készítünk néhány egérkattintással elkészíthető tucathonlapokat! Weblapjaink alapos és minőségi munka eredményei. A megjelenést és az arculatot az egyedi igények alapján készítjük el, szükség esetén megtervezzük ügyfeleink teljes webarculatát is.

Az általunk készített honlapok nem a sablonokból néhány óra alatt összerakott weboldalak! Számunkra a legfontosabb a minőségi munka, valamint ügyfeleink elégedettsége.

A kész honlapokat megbízható, biztonságos és gyors hozzáférést biztosító szerveren helyezzük el.

A honlap elkészítése után is folyamatos szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére. A weblapokat folyamatosan karbantartjuk, frissítjük ügyfeleink igényei alapján

Az általunk készített honlapokat igény szerint több nyelven is elkészítjük. Látványos animációkkal tesszük vonzóbbá a vizuális élményt, igény szerint fórumokkal, űrlapokkal, hírcsatornákkal és más egyéb interaktív tartalommal, közösségi/szociális média bevonásával fokozzuk a honlap vonzerejét az Ön látogatói számára.

Tekintse meg referenciáinkat, és győződjön meg róla, hogy rendelkezünk azzal a szaktudással, amely szükséges egy minőségi, professzionális honlap elkészítéséhez!

Ha munkáink elnyerték tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk ajánlatot leendő honlapjára!

Miért válasszon bennünket?

  • mert egyedi, testre szabott weblapot, dizájnt készítünk Önnek
  • mert nálunk mindig az ügyfél az első
  • mert hosszú távú partnerségen alapuló kapcsolatra számíthat velünk
  • mert folyamatosan követjük és alkalmazzuk az új technológiákat, trendeket
  • mert honlapjaink háttere a webes fejlesztőeszközök (CMS rendzser, HTML5, CSS3, PHP, Javascript, MySQL) magas szintű ismerete

Weblap: út a sikerhez!

A XXI. században egy cég, vállalkozás sikerének elengedhetetlen feltétele az interneten történő megjelenés, bemutatkozás.

A siker kulcsa egy hatékony, professzionális honlap.

A TremoloWEB DESIGN ebben segít Önnek!

Ne keressen tovább, nálunk Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb megoldást!
Mindezt ráadásul a minőségnek megfelelő, elérhető áron.

Honlap: pénzkidobás vagy befektetés?

A XXI. század információs társadalmában ma már egyetlen komoly vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az interneten. Az emberk az interneten keresik az őket érdeklő termékeket, szolgáltatásokat, információkat, tervezik a jövőjüket, vásárlásaikat és beruházásaikat. Így egy honlap ma már nem pénzkidobás, hanem minden vállalkozás elengedhetetlenül szükséges befektetése, amely hosszú távon megtérül, mert honlap nélkül egyre nehezebb lesz érvényesülni a mai digitális világban.

Honlap ingyen?

Ön is hallott már a néhány óra alatt elkészülő ingyenes vagy filléres weblapokról?

Mi nem ilyen megoldást kínálunk Önnek!

Az általunk készített honlapok az Ön igényei szerint, egyedi elképzelések alapján készülnek, saját arculattal, személyre szabott, magas szintű grafikai tervezéssel.

Ha nem szeretne tucatmegoldást, válassza a minőséget elérhető áron!